Qui som

#100tífiques és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), coorganitzada amb el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), i amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del projecte és fer visible i destacar la rellevància i el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, tot fomentant accions conjuntes entre científiques d’acadèmia i d’empresa. El programa té la vocació de fomentar una relació més directa i recíproca entre la ciència i la societat, i molt especialment d’incrementar la consciència d’aquest col·lectiu i eixamplar-ne l’espai.

Entitats coorganitzadores

L’FCRI promou la innovació des de la ciència cap a la indústria, tot fomentant la transferència de coneixement al teixit productiu. L’objectiu és sensibilitzar les empreses sobre la cooperació publicoprivada.

El BIST és una institució de cooperació de set centres de recerca d’excel·lència catalans (CRG, IBEC, ICFO, ICIQ, ICN2, IFAE, i IRB Barcelona) per promoure el treball multidisciplinari, incrementar l’impacte de la recerca, i intensificar la formació de talent investigador.