Les escoles

STEAMem la ciència

Des del 2019, amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, amb la col·laboració del Departament d’Educació i el BIST, l’FCRI ofereix als centres educatius de tot el país  l’oportunitat de connectar i conèixer investigadores de l’entorn de l’empresa, centres de recerca i universitats de Catalunya i el món. Les nostres #científiques visiten, presencialment o virtual, l’estudiantat dels cursos de 6è de primària i 1r d’ESO per compartir la seva experiència i la seva recerca.

Com participar-hi

Vehiculeu tots els dubtes al vostre CRP de referència

l

1.- Registreu-vos-hi

Empleneu el formulari d’inscripcióSi ja heu participat en edicions anteriors, identifiqueu-vos amb el vostre usuari i contrasenya. Tingueu present que, amb independència de la modalitat de xerrada que trieu -virtual o presencial- haureu de facilitar un enllaç de videoconferència.

h

2.- Carta de compromís

Designeu un responsable de l’activitat, perquè sigui l’interlocutor de la #científica que us assignem. Descarregueu-vos la carta de compromís, on fareu constar les seves dades i les del director del centre. No oblideu adjuntar-la al formulari de registre.

Z

3.- validació

Així que completeu el formulari, rebreu un email confirmant que la vostra sol·licitud ha arribat correctament. Si hi participeu per primera vegada, un cop validem les vostres dades, en rebreu un altre perquè pugueu accedir al vostre perfil amb usuari i contrasenya.

4.- assignació

Les assignacions #científica-escola es fan per ordre d’inscripció uns dies abans de la xerrada. Rebreu per email la carta d’assignació: el detall de les dades de l’escola i la #científica, visibles també a la vostra àrea privada. Contacteu-hi de seguida i quedeu per testejar l’enllaç de videoconferència que hi haureu inclòs.

Hi col·labora