#100tífiques

STEAMem la ciència

Des del 2019, el dia 11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, donem als  centres escolars d’arreu del país l’oportunitat de connectar i conèixer investigadores i tecnòlogues de l’entorn de l’empresa, centres de recerca i universitats a Catalunya i al món.

Us donem l’oportunitat de desplaçar-vos dins d’una comarca concreta -la que ens indiqueu al formulari- per animar-vos a fer que nenes i nens de tot el territori puguin gaudir de la vostra visita i trencar el doble sostre de vidre que tenen les nenes que viuen lluny de la metròpli: els estereotips i les distàncies geogràfiques dels nuclis generadors de coneixement.  Malgrat l’impacte del contacte presencial és molt més inspirador, conservem les dues modalitats de les visites -virtual i presencial-perquè la vostra experiència arribi a tots els nens i nenes que ens sigui possible abastar.

 

Com participar-hi

l

1.- Identifica't

Accediu amb el vostre usuari i contrasenya. L’usuari és el vostre email d’inscripció. Si no recordeu la contrasenya, demaneu-la aquí. Aquest pas ja no requereix validació prèvia, i us permet recuperar les dades d’edicions anteriors automàticament.

Z

2.- Revisa i valida

Empleneu el formulari d’inscripció, modificant, si cal, els camps existents. Tingueu present que heu d’indicar si preferiu la modalitat presencial o virtual. Recordeu indicar la comarca dins la qual podeu desplaçar-vos.

3.- Àrea privada

Uns dies abans de la xerrada, rebreu per email la carta d’assignació. Aquest document us mostra les dades de l’escola i també les vostres, amb els detalls visibles també a la vostra àrea privada. Accediu-hi amb usuari i contrasenya per a saber-ne més.